Cars + More - Sønderjyllands store Auto Messe 2022

De gældende restriktioner gjorde desværre at Sønderjyllands Auto Messe 2021 ikke kunne afvikles.

Så nu glæder vi os bare endnu mere til 2022  når vi den 12. + 13. marts byder velkommen og  slår dørene op til den store Auto Messe i Compass Congress Center Rødekro.

 

Nyheder og top tilbud med ALT til og omkring køretøjer.

CARS + MORE Auto Messe er mere end bare krom, lak og flotte fælger. Her kan de besøgende møde regionens bilforhandlere som bl.a. præsenterer alt det nyeste indenfor  el - og hybridbiler, hverdags - og luksusbiler til unikke sportsvogne og motorcykler samt en bred vifte af  udstillere med nyheder, top tilbud  og ekspertise inden for bilpleje, autoudstyr, bilforsikring, motorrens, autoleasing, folieindpakning, bilglas, GPS-tyverisikring, bilinventar, rustbeskyttelse, garageporte, dæk, køreskole, motorsportsrejser og meget mere. Messen giver  mulighed for at få et stort overblik over bil universets  mange muligheder og udbud.

Ideer - Information - Salg             

De besøgende kan komme tæt på alle de mange bilmodeller, tilbehør og et udvalg af  motorcykler og udstyr. Her kan man sætte sig bag rattet i den måske kommende bil eller motorcykel og få fagmæssig vejledning om teknik, tilbehør og muligheder. Der er demonstrationer, præsentation af nyheder og lejlighed til at få et godt tilbud fra de mange professionelle udstillere. Virksomhederne viser alt det nyeste og mest spændende til og omkring bilbranchen. Man kan nyde lyden i de nyeste musikanlæg, opleve køretøjerne, få tilbud på unikke motorsports rejser verden over og få mere at vide om alt fra leasing til rustbeskyttelse, autoværksteder, modulgulve til garager, dæk, finansiering og motorrens m.m. En weekend i køretøjets tegn og med  mange muligheder for at gøre et godt køb.

Bonustema for de kvindelige gæster:  "Ladies Corner"

 

Når  kvinderne har afsluttet deres besøg på Auto Messen kan der hentes yderligere inspiration med et besøg på ”Ladies Corner” som er et bonustema for de kvindelige  messegæster. Her er kan de få lagt makeup, høre mere om hud- og kropspleje, kosttilskud, prøve massageprodukter, smage på oste og vin og for at se på smykker, optik, mode m.m.

 

Praktiske oplysninger

Messen er åben begge dage kl. 10-16. Billetter kr. 75,-  kan købes ved indgangen. Børn og unge under 16 år i selskab med voksne har gratis adgang.